Condol per la mort del nostre company Garcilaso Aguado

Els socialistes de L’Hospitalet volem mostrar el nostre condol per la mort del nostre company i amic Garcilaso Aguado, històric militant del Partit i membre de l’Agrupació Sud

Des de l’any 1947 el company Aguado ha destacat per la seva militància activa i compromesa en defensa dels valors socialistes, va ser primer secretari del PSC de L’Hospitalet i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, entre d’altres responsabilitats polítiques i institucionals.

Garcilaso Aguado es va presentar per les llistes del PSC a les primeres eleccions democràtiques, l’abril del 1979 i va ocupar diverses regidories. Va deixar l’Ajuntament el 1987. En l’última etapa va ser tinent d’alcalde de Serveis Municipals. Va dedicar els últims anys de la seva vida a la recuperació de la memòria històrica i fer present la lluita de molts homes i dones de la seva generació per recuperar les llibertats democràtiques.La capella ardent s’intal.la avui dimarts 26 de juliol a les 12h. en la Sala 14 del Tanatorio de Bellvitge de L’Hospitalet. La misa tindrà lloc demà dimecres a les 11 hores.

Els socialistes de L’Hospitalet no t’oblidarem. Descansa en pau.