La campanya en els blocs

diumengepostMentre Facebook ens ha ajudat a crear una xarxa de persones properes i twitter ens ha permès seguir l’actualitat al segon, els blocs han sapigut mantenir el seu espai dins del procés informatiu.

Aquests han esdevingut autèntics mitjans personals a través dels quals tot tipus d’usuaris segueixen l’actualitat des de la reflexió i l’anàlisi. És per això que hem cregut convenient oferir-vos un petit recull de posts sobre l’actual campanya electoral tot aprofitant que aquests són una font d’informació habitual pel partit.

Aquí teniu un petit recull de posts que dividim en dues categories. La primera, i més nombrosa, són aquells posts de candidats, militants i simpatitzants que ens parlen de la campanya en la que participen. En la segona, us oferim una petita mostra de posts que analitzen la campanya des de fora els partits. Periodistes, politòlegs i experts en comunicació que ens ajuden a entendre com és l’escenari que s’està gestant pels propers comicis.

Durant el dia anirem enllaçant els articles a través del nostre perfil a Twitter (socialistes_cat) i a última hora penjarem aquí un llistat amb totes les recomanacions. Si algú té alguna recomanació esperem que ens la faci saber a través del perfil de Twitter.