Recull de campanya

recull-161-2-763-337Doncs ja hem arribat al final de la campanya. Avui, divendres 20 de maig us presentem la catorzena acció d’aquesta campanya a la xarxa que hem anomenat “15 dies, 15 accions”. La quinzena la farem entre tots el proper diumenge a les urnes dels pobles i ciutats de Catalunya.

Estem molt satisfets de com s’han desenvolupat aquestes accions. Us volem agrair la participació ja que moltes d’elles no haurien estat possibles sense les vostres aportacions.

Us hem acostat als nostres alcaldables, a les seves candidatures i els seus programes des de diverses vessants. Vam començar amb els lemes de campanya, un recull de vídeos, les propostes de Gov2.0que han destacat els quatre alcaldables de les capitals de província, i aquesta darrera setmana, us hem acostat tant a la obra de govern com a les propostes més destacades d’una selecció de programes presentats pels nostres alcaldables.

En un terreny més personal, hem descobert els seus gustos musicals, els hem seguit durant tot un diaa través dels seus perfils de twitter, hem posat de relleu les nostres alcaldables piuladores arreu del territori i els hem conegut a partir de les seves diferències.

Conscients de la importància de les aportacions dels usuaris, hem dedicat tres de les accions a destacar contingut generat per ells. Ens hem fet ressó del desenvolupament de la campanya als blocs, hem recollit mostres de tuits que utilitzaven el hashtag #novesenergies i per últim hem creat un àlbuma flickr amb les imatges que ens han enviat gent que ha seguit la campanya arreu de la geografia catalana. I per suposat, hem estat presents al dia d’Internet amb el nostre manifest.

Avui us oferim un el nostre recull del que ha estat aquesta campanya a la xarxa. Hem seleccionat un tuit, una actualització de facebook, un vídeo, una imatge i una notícia de cada un dels dies de campanya. Els podeu consultar a la següent infografia.

Esperem que us agradi!